36108 - 2187


Wanneer u op zoek bent voor informatie over uw vakantie bestemming, citytrip vakantie of welke vakantie ook, dan bent u hier op de juiste plek! Zo vind u hier informatie over trip naar Achenkirch, tips over Achenkirch, reisinformatie,reisinformatie naar, tips top 10, tips top 20, Achenkirch tips, online boeken naar Achenkirch, tripinformatie, toeristische informatie, praktische info over Achenkirch, online boeken, vakantie informatie, vakantie boeken, korte vakantie boeken, herstvakantie boeken, kerstvakantie boeken, carnavalvakantie boeken, voorjaarsvakantie boeken, boek een vakantie, krokusvakantie boeken, strandvakantie informatie, strandvakantie tips, wintervakantie tips, skivakantie tips, zonvakantie tips, verre vakantie tips, amerika vakantie tips, afrika vakantie tips, citytrip tips, citytrip boeken, paasvakantie tips, paasvakantie boeken, meivakantie tips, meivakantie boeken, grote vakantie boeken, grote vakantie tips, bootvakantie tips, fietsvakantie tips, motorvakantie tips, natuurvakantie tips, werkvakantie tips, uitgaans vakantie tips, kampeervakantie tips, backpack vakantie tips, wandelvakantie tips, liftvakantie tips en nog veel en veel meer vakantie informatie en tips.

Tips & Piste Informatie over Achenkirch

  Achenkirch ligt op 930 meter aan de voet van een indrukwekkend hooggebergte in Tirol. Er zijn goede voorzieningen op en rond de skilift.

 

Vakanties / Citytrips naar Achenkirch / achensee:

  De Jong Intra Wintersport Oostenrijk
  TUI wintersport pagina (LET OP! veel prijzen inclusief ski-pas)
  Sunweb Wintersport in Oostenrijk
 

 

Skiën in Achenkirch
Huidige situatie: Pistes open: 0 van 27km / ski-liften: 0 van de 11
Men kan bij de diverse skischolen ook terecht voor het volgen van carveskiles. Tevens kan men meedoen aan dagtochten en dagtochten off piste.

 

Aantal pistes (totaal: 51 km)
Blauwe piste: 14 km
Rode piste: 30 km
Zwarte piste: 7 km

 

 

  Ski-pas prijzen in Achenkirch
Het is goed om rekening te houden met de prijzen van een ski-pas. Een aantal touroperators waaronder onze partner TUI heeft aanbiedingen waar de ski-pas in de prijs is berekend, waardoor deze stukken goedkoper zijn! Kijk daarom snel in het menu onder Wintersport vakantie
Skipasprijzen Volwassene Jeugd Kinderen
DAGPAS € 45.00 € 0.00 € 23.00
2 DAGEN PAS € 88.00 € 0.00 € 45.00
3 DAGEN PAS € 130.00 € 0.00 € 66.00
4 DAGEN PAS € 144.00 € 0.00 € 84.00
5 DAGEN PAS € 171.00 € 0.00 € 100.00
6 DAGEN PAS € 192.00 € 0.00 € 113.00
WEEK PAS € 213.00 € 0.00 € 126.00
(kijk bij onze vakantie-aanbiedingen voor je vakantie in Achenkirch inclusief skipas)
 
 

 

Kinderen in Achenkirch
De kinderoefenweides lopen vrij geleidelijk af en er komen geen andere pistes op uit. De kinderoefenweides beschikken over diverse faciliteiten, zoals een lopende band, een skicarrousel, poortjes en sprookjesfiguren.

 

Après-skiën in Achenkirch
In Achenkirch is de après-ski elke dag levend. Het is dan ook niet verrassend dat er elk jaar veel jongeren in het dorp zijn om hun skivakantie er te vieren. Tot in de vroege uurtjes zijn er talloze bars, discotheken en pubs open waar je naartoe kunt. In Achenkirch vind je ook veel Engelsen en Engelse pubs zo heb je er de ?The London-Pub?. De dorpen Achenkirch en Hinterglemm delen een naam op het gebied van après-ski. 's Middags staan de kroegen al vol en dat blijven ze tot diep in de nacht.

 

Events in Achenkirch
Uitgaan en andere activiteiten in Achenkirch: Amusementhal, Casino, Openbaar zwembad, Internetcafe en Sauna.
Meetpunt Christlum – Achenkirch
0 cm
top: 1800 m
0 cm
dal: 950
pistes open:
0 van 27km
skiliften open:
0 van de 11
23  °C
`
   Booking.com